Alla inlägg den 27 maj 2016

Av Louise - 27 maj 2016 23:27

Dagens ämne: youtube

Jag älskar youtube och tittar nästan konstant på någon video. Dock så har särskilt svenska youtubers, som de flesta som tittar kanske märkt, haft det ganska jobbigt på sista tiden. Förutom att de kanske får en hatkomentar då och då, så har vissa tagit det till en helt ny nivå. Ta Theres Lindgren som exempel. Någon ringde hennes mamma och sa att hon var död. Det är något som inte under några omständigheter är okej. Jag menar, hur kan någon människa tycka att det är roligt. Hon fick ju för ett tag sedan stänga ner sin postbox för att folk skicka bland annat bajs till henne. Har folk inga gränser? Så nu gör hon varken vloggar eller har en postbox. Jag brukar inte skicka saker till youtubers men de som ville det då? Det förstör ju för dem och jag tyckte och tycker fortfarande att hennes vloggar är de bästa på hela youtube. Men så kommer en liten människa som tror sig ha rätten att förstöra för alla andra.

Sedan så har vi ju Felicia Bergström. Folk kommer hem till henne och står utanför hennes familjs hus och det hår inte bara ut över henne utan hela hennes familj. (Detta har hänt tillexempel Theres också) Hon kan inte känna sig trygg i sitt eget hem. Jag förstår ju att de som gör det inte vill henne illa, men de måste försöka förstå och sätta sig in i hennes situation. Hur skulle de människorna känna om det kom folk hem till dem så att de kände sig rädda i sitt eget hem? Hon har dessutom sagt ifrån och sagt att om det fortsätter så är enda utvägen att sluta med youtube. Återigen så är det några individer som känner att de har rätten att förstöra för de andra. De som faktiskt kan lyssna och håller sig borta.

Jag tycker helt enkelt att man ska lämna dem ifred. De vill bara det de gillar, att göra videos. Men pågrund av ett fåtal individer så känner de att det inte är roligt längre.

Jag hoppas att ni gillade det här inlägget och att det kanske hjälpte någon därute att kanske tänka utifrån flera perspektiv.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Ovido - Quiz & Flashcards