Alla inlägg under februari 2016

Av Louise - 13 februari 2016 23:22

Idag så har jag haft en ganska lugn dag. Jag städade lite, tog ett bad, gick och handlade mat och sedan så jag på Melodifestivalen.

Dock så har vintern kommit tillbaka. Vädret verkar ju inte kunna bestämma sig, imorgon är det kanske sommar. Man vet aldrig.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 12 februari 2016 23:38

Idag så hade jag NO prov och jag tyckte att det kändes bra. Jag trodde faktiskt inte att det skulle gå så bra med tanke på hur lite jag pluggade.

Efter skolan så var jag på teatern som jag ska praoa på en dag och fick en praolapp påskriven. Det var en ganska liten men väldigt mysig teater:)

Just nu så sitter jag och tittar på youtube, dricker te och har det mysigt.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 11 februari 2016 22:55

Det har äntligen prdant upp sig med min prao! Jag kommer att praoa på en teater på måndagen och sedan på ett dagis resten av veckan. Anledningen till att jag bara kan vara på teatern en dag är att hon som jobbar där är bortrest resten av veckan. Men det är kul att jag får praoa där även fast det bara är en dag.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 10 februari 2016 22:45

Idag så var det många sjuka på cheerleadingen men det gick bra ändå.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 9 februari 2016 21:18

Just nu så är det väldigt mycket som händer. Som jag har nämnt så har vi showcase på skolan nästa vecka och min grupp hade spelat in en film som vi skulle visa eftersom att det skulle bli svårt att visa allt live. Men först försvan ljudet på filmen och när tjejen som skulle redigera filmen försökte lägga tillbaka ljudet så kraschade det. Så nu måste vi göra allt live, vilket nog kommer att gå bra men det kommer även att bli lite stressigt.

Den här veckan har vi även en massa grejer. Vi har SO inlämning på torsdag och så ska vi börja med våra engelskaredovisningar, vilket vi kommer att fortsätta med på måndag, sedan har vi även NO prov på fredag.

Sedan har vi det här med prao. Jag har varit så stressad över det och jag väntar fortfarande på svar från ett ställe men jag kommer att behöva svara ja till en annan plats om de inte svarar typ imorgon.

Trots allt detta så har jag så mycket jag gillar i livet. Jag älskar såklart min familj och mina vänner, men det finns en sak som har hjälpt mig att få motivation att stiga upp ur sängen och det är mina sporter. Det är faktiskt två saker, hihi, det är ridningen och cheerleadingen. De har hjälpt mig eftersom jag känner att jag får komma bort från annsvar och uppgifter.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 8 februari 2016 21:56

Idag så fick vi nya månadshästar på ridningen och jag fick min favvoponny, Lilleman:) Det är honom som jag brukar rida på mina hopplektioner och han är verkligen bäst. Det gick bra på lektionen, fast det var jobbigt eftersom vi red utan stigbyglar.

Vi hade ju även den svårare delen av vårdat matteprov idag och det kändes som om det gick jättebra:)

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 7 februari 2016 21:30

Det var faktiskt min kompis som fixat det, så en stor applåd till henne:) Sedan kollade jag även ifall man kunde ta bort all reklam, men då måste man betala och det är inget jag känner att jag vill lägga pengar på just nu. Så jag hoppas att ni kan stå ut med reklamen.

Sedan hade jag även en jättebra träning idag. Det går värkligen framåt och snart börjar tävlingarna, så jag är jättetaggad.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 6 februari 2016 23:33

Idag hade jag hoppning, det var som vanligt jättekul. Sedan har jag tillbringat dagen men att städa och titta på Melodifestivalen. Jag tyckte personligen inte att de låtar som var med idag var särskilt bra. Men det är ju bara min åsikt.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Ovido - Quiz & Flashcards