Alla inlägg under juni 2016

Av Louise - 22 juni 2016 23:50

Idag så var vi på Torre Abbey. Det är ett gammalt hus som har gjorts till ett museum. Det var ganska fint att gå runt och titta. Dock så var det ganska jobbigt för jag blev sjuk idag. Det började imorse när jag skulle kliva upp. Det kändes typ som om något inte var helt rätt och när vi kom till våran lektion så kände jag mig inte så bra. Men jag var ändå tvungen att vara med hela dagen så jag stannade på stan och åt middag eftersom att jag inte årkade gå hem.

På kvällen så var vi i bowlinghallen och hade turnering i lufthocky och biljard. Jag och min biljardspartner blev ett av de tre vinnande lagen. Det var faktiskt ganska skönt eftersom det blev som en liten peppande grej nu när jag har blivit sjuk. Vi körde även lite arkadspel, men jag vann inget. Men det var en tjej som vann både en stor chokladkaka och ett gossedjur. Dock så gillade hon inte chokladen så hon gav bort bitar av chokladen, så även om jag inte vann den själv så fick jag lite choklad:)

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 21 juni 2016 23:45

Idag så var jag hos tandläkaren. Jag hade inget fel på tänderna men de sa att jag hade lite känsliga tänder, så de gav mig en tandkräm för känsliga tänder.

Efter det så gick vi och bowlade. Det gick faktiskt ganska bra för mig, jag fick 97 poäng. När vi var klara så gick vi och satte oss och pratade lite i parken bredvid bowlinghallen.

Nu på kvällen så var det disco. Det var kul men jag blev ganska tröt på slutet. Men vi kommer att flera discon medans vi är här och då kanske jag är piggare.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 20 juni 2016 23:46

Idag så hade vi våran första engelska och konfirmationslektion. Det var helt okej. Dock så var det ganska kalt i lokalen som vi var i så jag överväger att dubbla strumpor imorgon.

Efter det så gick jag med en av ledarna till tandläkaren men de sa att man skulle boka en tid samma dag, så vi kommer att boka en tid imorgon.

Nu på kvällen var vi och åkte ett pariserhjul och fikade. Det var trevligt, men det blev lite obehagligt när tre ungdomar från England kom och satte sig med oss. De hade definitivt rökt och var kanske lite höga på något. Men de gick iväg när vi var klara.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 19 juni 2016 23:29

Idag så har vi varit i kyrkan på gudstjänst och det var lite annorlunda ifrån den hemma men det var ganska mysigt. Sedan skulle vi ha åkt på en utflykt, men eftersom det rengnade åkte vi till ett ställe lite närmare.

En lite tråkigare sak är att jag har börjat få tandvärk då och då. Men jag hoppas att det går över tills imorgon annars så måste jag nog uppsöka en tandläkare.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 18 juni 2016 23:45

Idag så har vi gått och gått och gått och gått... Först så gick vi runt i Torquay för att se var viktiga saker ligger och sedan så fick vi papper med uppgifter som tillexempel, gå till biblioteket och ta reda på deras telefonnummer. Dessutom så möttes vi nu på kvällen och lekte lite lekar och sjöng lite, så nu har jag ganska ont i fötterna. Men förutom allt gående som har gett mig ont i fötterna så hat det varit roligt. Jag hoppas att det blir en lina bra dag imorgon fast med mindre gående.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 17 juni 2016 21:44

Idag så har dagen mest beståt av att resa. Först med flyg och sedan ca 5 timmar med buss!

När vi kom fram så fick vi träffa våra värdfamiljer. Jag bor med en tjej från våran konfirmationsgrupp. Allt ser lite gammalt ut men det är mysigt. Jag tror att det här kommer att bli jättebra.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 16 juni 2016 23:03

Idag så var jag med min kompis. Vi hade roligt inomhus. Anledningen till att jag nämner att vi var inomhus är att jag blev ganska blöt medans jag cyklade till henne. Det regnade nämligen en hel del.

Sedan kom min mamma och hämtade mig och vi åkte och gjorde mina naglar på Victoria Nails. Det tog typ två och en halv timme men resultatet var värt det enligt mig.
(Bild kommer imorgon)

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Av Louise - 15 juni 2016 23:32

Idag så har jag tillbringat större delen av dagen med att packa. Nu är nästa allt packat förutom det jag behöver ikväll och imorgon.

Efter jobbet kom min mamma och hämtade mig och vi åkte och beställde tid för att fixa mina naglar och köpte lite saker till resan.

Hoppas att du har haft en bra dag:)

Bye//Lollo

Ovido - Quiz & Flashcards